Sportsbranchen Dk Viking Aery Breeze Hero
Info

Nyheder

Seneste nyt

Nyheder
maria

DIF bifalder IOC-udmelding
om Rusland

Den internationale olympiske komité (IOC) udsendte tirsdag en sønderlemmende kritik af Rusland, som blive beskyldt for at politisere idrætten. Et af kritikpunkterne er, at Rusland vil afvikle ’Friendship Games’ i Rusland senere i år.
DIF bakker op om udmeldingen.

Læs mere »
Nyheder
maria

Bliv klogere på,
hvordan du undgår PFAS

Bare rolig! Du behøver ikke forstå PFAS for at mindske mængden af de kemiske stoffer i din hverdag. Miljøstyrelsen lancerer en kampagne, der hjælper dig med, hvordan du kan gøre. Se efter Svanemærket, EU-blomsten og andre miljømærker, når du handler – så er du allerede godt på vej.

Læs mere »
Nyheder
maria

Den danske virksomhed
State of Wow fylder 20 år

”Vi har altid vægtet den gode relation og løsning over alt andet, så derfor er det også med en stor portion stolthed, at vi kan se tilbage på de 20 år og konstatere, at det betaler sig at bruge hovedet rigtigt. Med et solidt forankret marked i Danmark er State of Wow nu klar til at indtage Europa.

Læs mere »
Nyheder
maria

Oplev VM-bronzevinderne i kommende kvalifikationskampe

Tilbage i oktober tog de danske Håndboldkvinder et stort skridt mod kvalifikation til EM 2024, da de besejrede Kosovo på både hjemme- og udebane. Nu skal det sidste skridt så tages mod Polen, som Danmark møder i to EM-kvalifikationskampe senere på måneden.

Læs mere »
Nyheder
maria

Vernon i nyt samarbejde med Berghaus & Ciesse Piumini

Vernon har altid været dedikeret til at søge autenticitet og originalitet inden for verdenen af aktivlivsstilsmodetøj. De er begejstrede over at kunne annoncere to nye tilføjelser til deres brandportefølje – stort velkommen til Berghaus og Ciesse Piumini!

Læs mere »
Nyheder
maria

Er der PFAS i din imprægneringsspray?

Miljøstyrelsen har lanceret en kampagne, der hjælper dig med, hvordan du kan mindske PFAS i hverdagen. Se efter bestemte mærkninger (fx PFAS fri og PFC-fri), når du køber imprægneringsmidler – så er du allerede godt på vej.

Læs mere »
Nyheder
maria

Top 50 for Sportsbranchens leverandører

Top 50: Sportsbranchens leverandører fik et samlet årsresultat før skat på 593 millioner kr. Trods varsler om krise og recession efter pandemien og krigen i Ukraine, har sportsbranchens leverandørled generelt klaret sig rimelig godt gennem en stor del af 2022.

Læs mere »
Nyheder
maria

Sådan ser det ud for branchens Top-Kæder

Driftsåret 2022 blev et lidt mærkeligt og frustrende år for detailleddet i sportsbranchen. Forbrugernes reaktions- og forbrugsmønstre over året var meget forskellige. Voksende varelagere, stigende omkostninger gjorde at årsresultatet, blev påvirket på forskellige områder.

Læs mere »
Nyheder
maria

Er der PFAS i dit
outdoortøj og -udstyr?

Du behøver ikke forstå PFAS for at mindske mængden af de kemiske stoffer i din hverdag. Miljøstyrelsen har lanceret en kampagne, der hjælper dig med, hvordan du kan gøre. Se efter Svanemærket, EU-blomsten og andre miljømærker, når du handler – så er du allerede godt på vej.

Læs mere »
Nyheder
maria

Royal Run åbner op
for flere startnumre

Nu sættes yderligere 7.500 startnumre til salg fra den 31. januar. Interessen for Royal Run ’24 har været overvældende i de fem værtsbyer, der efter kun to måneder kunne melde alt udsolgt. H.M. Kong Frederik 10. fortsætter sit store engagement i Royal Run og i at bevæge danskerne.

Læs mere »
Nyheder
maria

Danmark har vundet
historisk guld idag

I et land uden høje bjerge og bobslædebaner har Danmark idag mandag morgen dansk tid vundet GULD. Det var i bobslæde i disciplinen monobob ved ungdoms-OL i vintersport (Youth Olympic Games) i sydkoreanske Gangwon af den 16-årige bobslæde-
kører Maja Voigt.

Læs mere »
Nyheder
maria

5 bykommuner skal få flere børn ud i naturen

Danske børn og unge er langt mindre i naturen end tidligere generationer. Det gør sig i høj grad gældende for børn i byerne, der har længere til større naturområder. Det vil Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund (DIF) med støtte fra Nordea-fonden lave om på.

Læs mere »
Nyheder
maria

Herrelandsholdet i håndbold er Årets Sportsnavn 2023

Da de danske håndboldherrer tilbage i januar 2023 velfortjent fik hængt VM-guldmedaljer om halsen, skrev de ikke bare danmarkshistorie, men verdenshistorie. Med finalesejren over ærkerivalerne fra Frankrig blev de nemlig det første herrehåndboldlandshold nogensinde til at vinde verdensmesterskabet tre gange i træk.

Læs mere »
Nyheder
maria

Lasse Svan er optaget i
Sportens Hall of Fame

I oktober 2003 spillede Lasse Svan sin første håndboldlandskamp. 18,5 år senere i april 2022 spillede han sin sidste – nummer 246 af slagsen. I mellemtiden vandt han alt. Blandt andet guld ved EM, VM og OL samt tyske klubmesterskaber og Champions League.

Læs mere »
Nyheder
maria

DIF sender dybfølt tak til
H.M. Dronningen

Nyheden om det kommende tronskifte blev modtaget med overraskelse i DIF (Danmarks Idrætsforbund), som samtidig udtrykker stor taknemmelighed for den indsats, som H.M. Dronningen har ydet som protektor for landets største idrætsorganisation.

Læs mere »
Nyheder
maria

Tillykke til de sejeste håndboldkvinder med bronze

Mens de danske håndboldkvinder viste fremragende præstationer på banen og vandt VM-bronze, arbejdede arrangørerne utrætteligt bag kulisserne for at sikre en god afvikling af VM – både i Arena Nord i Frederikshavn samt i Jyske Bank Boxen i Herning.

Læs mere »
Nyheder
maria

Viktor Axelsen i finalen om
Årets Sportsnavn

Viktor Axelsen formår at levere den ene fænomenale sæson efter den anden – og 2023 er ingen undtagelse. Derfor er han blandt de tre finalister, der kæmper om titlen som DIF, Team Danmark og Salling Groups Årets Sportsnavn 2023.

Læs mere »
Nyheder
maria

De 15 nominerede kandidater
er nu offentliggjort

DIF, Team Danmark og Salling Groups Årets Sportsnavn 2023 kåres til Sport 2023 6. januar i Herning. De 15 nominerede kandidater er nu offentliggjort. Over de seneste uger er de første 10 nominerede til årets Sportsnavn løbende blevet offentliggjort.

Læs mere »
Nyheder
maria

hummel og DBU forlænger samarbejdet til 2032

Foruden en fælles mission om at samle og begejstre danskerne under de røde og hvide faner vil hummel og DBU blandt andet bruge den nye samarbejdsaftale til at sidestille bonusordninger for kvinde- og herrelandsholdene.

Læs mere »
Nyheder
maria

Teknologi muliggør print
direkte på tekstil

Danske NS System satser stort på fremtidens teknologi med investering i helt ny printmaskine, der gør det enkelt og endnu nemmere for kunden at opnå fuld fleksibilitet i forhold til print af logoer og designs på tekstiler.

Læs mere »
Nyheder
maria

Den første danske atlet er udtaget til OL i Paris

Skeetskytten Jesper Hansen, der vandt sølv ved OL i Tokyo, er som den første danske atlet blevet udtaget til OL i Paris. Nu er Jesper Hansen klar til at gå på medaljejagt igen, da han som den første danske atlet er blevet officielt udtaget til OL i Paris 2024.

Læs mere »
Nyheder
maria

DIF hylder de frivillige
med stor pris

Der venter vinderen af prisen ’DIF’s Årets Frivillige’ 75.000 kroner og en kæmpe hyldest foran hele Danmark ved det store tv-show Sport 23. Indstillingsperioden kører fra den 8. november til den 24. november 2023.

Læs mere »
Nyheder
maria

Golfsporten får
et grønt skulderklap

Dansk Golf Union er ét af otte idrætsforbund, som netop er certificeret som Grøn Idræt af Danmarks Idrætsforbund. Certificeringen er givet på baggrund af de indsatser, som Dansk Golf Union og de danske golfklubber laver for at fremme en grønnere hverdag.

Læs mere »
Nyheder
maria

Michael Olesens opfordring:
Dans med i syv dage

En ny kampagne fra ’Bevæg dig for livet’ skal inspirere til mere og anderledes hverdagsmotion gennem dans. For det batter, viser undersøgelse. Hvor lidt, hvor meget og hvor ofte? Hvad skal der egentlig til for at opnå en positiv effekt af den motion og bevægelse, man kan få ind i hverdagen?

Læs mere »
Nyheder
maria

Sæt stort X ved VIP Branchedag den 10. april 2024 kl. 9-16

Vi har sammensat en dag, der vil skabe motivation og give gode input på, hvordan der kan ageres, som leder i et oprørt hav. Men husk bag lederen står der altid medarbejdere/teams, så inviter nogle fra jeres teams med, hvad enten det er som leverandør, detail eller e-commerce.

Læs mere »
Nyheder
maria

Hummel og Parasport Danmark indgår stort partnerskab

Parasport Danmark har indgået et fireårigt partnerskab med sportsbrandet hummel, der fremover skal beklæde forbundets atleter, frivillige og ansatte i de karakteristiske hummel-vinkler. Aftalen er den største tøjaftale i Parasport Danmarks historie og spænder over alle idrætter og sportslige niveauer.

Læs mere »
Nyheder
maria

Skechers opnår foreløbigt forbud i EU for krænkelse

Skechers opnår foreløbigt forbud i EU mod Dockers by Gerli for krænkelse af Skechers Hands Free Slip-Ins®-designpatenter. Retssagen er en af mange foranstaltninger, som Skechers træffer på verdens- plan for at beskytte varemærkets Skechers Hands Free Slip-Ins® intellektuelle ejendomsrettigheder.

Læs mere »
Artikler
maria

SportLink november er klar
– læs det her

Selvom sportsdetailbranchen i Danmark oplever en positiv udvikling, er der stadig udfordringer, som butiksindehavere skal tage højde for. Konkurrencen er intens, og det kræver en effektiv markedsføringsstrategi og produktdifferentiering for at trække kunder til.

Læs mere »
Nyheder
maria

Få fordele hos AVIS som medlem af Sportsbranchen Dk

Avis står klar til at hjælpe dig godt på vej. Lej en bil i enten Danmark eller udlandet med rabat, når du bestiller via linket: www.avis.dk/sportsbranchendk
Der er et stort udvalg af forskellige typer biler, du finder blandt andet personbiler, minibusser og varevogne.

Læs mere »
Nyheder
maria

Ny spændende samarbejdsaftale i hus med Nordea Pension

Sportsbranchen Dk har indgået samarbejde med Nordea Pension, om skræd­dersyede pensionsløsninger, sundhedsforsikring og Online Lægehjælp til jer og jeres medarbejdere. En stærk pensionspolitik i virksomheder fastholder og tiltrækker de gode medarbejdere.

Læs mere »
Nyheder
maria

SNOOT is looking for an agency
in Denmark

We are looking for a well-established partner in Denmark who has the right connections and relationships to the premium fashion stores, major retailers and buying groups. Snoot stands for innovation, quality, and functionality.

Læs mere »
Nyheder
maria

’Årets Holdkammerat’” er navnet
på en ny pris

”Fremtidens Idræt for Børn og Unge ’Årets Holdkammerat’” er navnet på en ny pris, der uddeles ved Sport 2023 i Herning i januar. Prisen gives til en ung, der er med til at skabe gode fællesskaber, og præmien går til et socialt arrangement i foreningen.

Læs mere »
Nyheder
maria

SPORT24 går i offensiven
i presset marked

En større offensiv satsning indledes i de kommende måneder fra sportskæden SPORT24 fordelt over hele landet i et ellers generelt presset marked. SPORT24 åbner Danmarks største sportsbutik på Fisketorvet og rykker til større og bedre lokaler i bl.a. Kolding.

Læs mere »
Artikler
maria

SportLink oktober er klar
og du kan læse det her

Vi befinder os i en hurtig og omskiftelig verden, hvor vi skal finde vores vej. Derfor har vi sat ekstra stor pris på den tilslutning, der har været henover sensommeren / efteråret, hvor vi har budt på nogle gode udbytterige netværksdage-/møder.

Læs mere »
Nyheder
maria

Gymnastik og bordtennis skal samarbejde tættere

Danmarks Idrætsforbund har fundet de første foreninger, der skal tegne ’Fremtidens Idræt for Børn og Unge’ i det historiske partnerskab med A.P. Møller Fonden. Roskilde-foreninger skal bidrage til at løfte børne- og ungeidrætten i Danmark.

Læs mere »

Bliv medlem allerede idag og få del i de mange lukrative medlemsfordele

Som medlem af Sportsbranchen Dk kan du drage stor fordel af vores lukrative fordelsaftaler, som sikrer dig de mest attraktive vilkår og bedste priser på en række produkter og serviceydelser.

Rådgivning

Bæredygtighed

forest, tree stump, moss-7429841.jpg

Miljø & CSR

Agenter og distributører

investment, concept, business-5241253.jpg

HR jura

Handelsjura & IPR

Persondataforordning

Told & international handel

Nyttig info

Se eksempel på EXCLUSIVE video her

Se eksempel på fotos nedenfor

Se eksempel på ADVANCED video her

Se eksempel på BASIC video her